ၾကက္သြန္နီ Dangerous
ၾကက္သြန္နီကုိ
လွီးျဖတ္ျပီး ေနာက္တစ္ေန႔မွ အသုံးျပဳျခင္းမ်ားကုိ ေရွာင္က်ဥ္ၾကပါခင္ဗ်ာ။
ဘာျဖစ္လုိ႔လဲ ဆုိေတာ့ လွီးျဖတ္ျပီး ကာလၾကာရွည္စြာ ထားေသာ(တစ္ညအိပ္ေက်ာ္)
ၾကက္သြန္နီဟာ ဘက္တီးရီးယားပုိးမႊားမ်ားကို ေပါက္ဖြားေစျပီး ထုိပုိမႊားေတြက အစာေခ်ရည္မ်ားကုိ လိုအပ္သည္ထက္ ပုိမုိထြက္ရွိေစျပီး အစာအဆိပ္သင့္တဲ့ အထိေတာင္ျဖစ္ေစႏုိင္လုိ႔ပါဘဲခင္ဗ်ာ။ (ကူးယူေဖာ္ျပျခင္းပါခင္ဗ်ာ။)
Re-Credit to -Sein Lan Myay
ေမာင္(စြယ္စံုက်မ္း)
No comments:
Post a Comment